Jouw aangeschafte product via DubbelGaaf heeft een defect? Dan kun je jouw product opsturen zodat wij het voor jou gaan repareren.

Bellen/mailen met dezelfde contactpersoon en geen nummer zoals bij grote bedrijven. Vragen naar het contactpersoon is bij ons geen probleem. DubbelGaaf.nl behandeld jou net zoals ze de burgemeester behandelen.

Na de aanschaf van een computer of laptop hoef je niet met je handen in het haar te zitten. DubbelGaaf.nl heeft een overzet service! Die voor jou de gegevens van de oude apparatuur over zet op je nieuwe laptop of computer. Ook het installeren doen we graag voor jou.

Op de door jouw gekochte hardware zit standaard 12 maanden garantie. Is dit anders dan wordt dit vermeld bij het product. Door deze lange garantie kun je onbezorgd computeren.

Omdat service belangrijk is zijn de mogelijkheden uitgebreid. Van hulp op afstand bij software problemen tot service op locatie. Het is allemaal mogelijk. DubbelGaaf.nl beschikt ook over een geavanceerde werkplaats waar alles bij de hand is om jou snel weer op weg te helpen.

DubbelGaaf.nl bestaat uit een team van gemotiveerde professionals. Door jarenlange ervaring in productadvisering en technische ondersteuning kan DubbelGaaf.nl jou op de juiste manier adviseren.

Omdat kwaliteit belangrijk is zie je dit terug in onze producten. De producten worden voordat ze verkocht worden eerst uitvoerig getest, schoongemaakt en oude gebruikersgegevens worden gewist. Vervolgens worden de producten opnieuw geïnstalleerd met een legitiem besturingssysteem. Alleen de producten die door de testen komen staan op deze webshop. Zodat je onbezorgd kunt computeren.

Bij DubbelGaaf.nl koop je producten die aanvoelen als bijna nieuw voor een zeer aantrekkelijke prijs! Met deskundigheid en service als extra voordeel.

DubbelGaaf.nl is overtuigd van de kwaliteit van zijn aangeboden producten en biedt daarom de “niet tevreden, geld terug” garantie. Ben je toch niet tevreden over de aankoop? Dan kan het product retour binnen 14 dagen na jouw aankoop.

Bij DubbelGaaf.nl kun je jouw aangekochte software laten installeren en configureren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld e-mail te configureren, oude bestanden over te zetten, back-up instellen. Vraag naar de mogelijkheden. Veel is mogelijk.

Door jouw aankoop bij DubbelGaaf.nl help je mee aan een beter milieu. Hierdoor geef je ICT producten een langere levenscyclus en help je mee aan een duurzamere wereld.

Twijfel je tussen producten en wil je ondersteuning bij wat je nodig hebt? Wil je persoonlijk contact met een van de deskundige medewerkers? Bel : 0522-460982 of neem contact met ons op via het contactformulier.