Over ons

Maak kennis met het team achter Dubbelgaaf.nl!

Dubbelgaaf.nl is meer dan alleen een webshop. We zijn namelijk een gemotiveerd team met al ruim 18 jaar ervaring en hechten veel waarde aan kwaliteit en jouw tevredenheid. Bij ons is jouw laptop, pc, tablet of telefoon in goede handen!

Je kunt bij ons terecht voor tweedehands producten. We leveren onder andere laptops, computers, iPads, iPhones en tablets. Uiteraard zetten we deze producten niet zomaar op onze webwinkel. We voeren uitgebreide testen uit, maken het product schoon en wissen gegevens van de vorige gebruiker.We maken hierbij gebruik van het volgende uitgangspunt: zodra een product niet door de testen heen komt, verkopen wij deze niet. Als het product succesvol door deze procedure heen komt, installeren wij deze met een legitiem besturingssysteem. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je onbezorgd kunt computeren.

Ook wij weten, een ongeluk zit in een klein hoekje. Kom dan ook gerust bij ons langs als jouw apparaat kapotgaat of als je problemen ervaart. Lukt het niet om onze winkel in Rouveen te bezoeken? Dan kun je ook even bellen. We proberen altijd het probleem te verhelpen.

Tot slot leveren we onze producten met twaalf maanden garantie. Als de termijn langer of korter is dan staat dit duidelijk vermeldt bij het product. Is de garantietermijn verstreken en loop je dan tegen een probleem aan? Geen zorgen, ook na de garantietermijn lossen we graag jouw problemen op.

Zie ook: Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl.

Het team van dubbelgaaf.nl