Kwaliteitslabels

Ieder refurbished product dat we bij DubbelGaaf.nl leveren heeft een andere geschiedenis. Om je zo goed en duidelijk mogelijk te informeren over de gebruiksschade die het product heeft, maken we bij DubbelGaaf.nl gebruik van ‘kwaliteitslabels’. Deze geven je als klant een beeld in hoeverre er gebruikssporen op het product zitten. Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent en heb je een goed overzicht welke het beste bij je past.
RENEW label
Producten met dit label zijn onder andere pc’s die door de klant zijn teruggestuurd naar de fabrikant. Reden hiervoor kan zijn dat de klant besloten heeft om voor een ander product te gaan of dat de klant de bestelling heeft geannuleerd. Het gaat bij deze producten om een compleet nieuwe verpakking alleen zonder de dure dozen met logo’s. Zo profiteer je van een nieuw product, wat we niet meer als nieuw mogen verkopen.

A+ Label
Qua uiterlijk zijn producten met dit label te vergelijken met een nieuw artikel. Op deze producten zitten dus vrij weinig of normale gebruikssporen. De totale staat van het product is erg goed. Vrijwel nieuw zou je kunnen stellen.

B Label
Producten met dit label bevatten wat meer zichtbare beschadigingen die ontstaan zijn door het eerdere gebruik van een klant. Denk bij deze schadecategorie aan kleine krasjes of een licht beschadigde behuizing.

C Label
De producten die dit label hebben als kwaliteitslabel bevatten zware beschadigingen. Houdt rekening met diepe krassen in de behuizing en zelfs krassen in het scherm zijn geen uitzondering. Belangrijk is wel dat we deze producten bijna nooit aanbieden.