Kwaliteitslabels

Wij vinden het erg belangrijk dat als u een laptop aanschaft, deze voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Daarom hebben we een systeem wat de staat van de laptop laat zien, kwaliteitslabels. Op deze manier kunt u dus eenvoudig vaststellen welke laptop het beste bij u past.

RENEW label
De renewed producten zijn pc’s en andere artikelen die naar de fabrikant zijn teruggestuurd door klanten die hebben besloten voor een ander product te gaan of die hun bestelling hebben geannuleerd. De verpakking van deze geretourneerde artikelen is als nieuw, maar vaak zonder de dure dozen met logo’s. Hierdoor profiteert u van een nieuw product wat niet als nieuw verkocht kan worden. De gewenste kwaliteit met de laagste prijs.

A+ Label
Deze producten zijn qua uiterlijk vergelijkend met nieuwe modellen. Deze producten zijn netjes om te zien. Je kunt mogelijk een licht krasje of normale gebruikerssporen aantreffen. Algehele staat van deze producten is erg goed.

B Label
Deze producten bevatten zichtbare gebruikersschade. Dit kan bestaan uit krasjes, licht beschadigde behuizing.

C Label
Deze producten bevatten zware gebruikersschade. Diepe krassen in de behuizing en krassen op het scherm zijn geen uitzondering.

D label
Deze producten vertonen scheuren en zware gebruikersschade. Deze producten worden tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden en worden zonder garantie geleverd.